Zwaluw Reinigingsdoekjes

€6,60 Excl. btw
€7,99 Incl. btw
Levertijd: 1 dag

Den Braven Universal Cleaning Wipes zijn snelle, handige en uiterst doeltreffende schoonmaakdoekjes. Zwaluw Universal Cleaning Wipes verwijderen niet-uitgeharde siliconenkit, niet-uitgehard PU-schuim, olie, de meeste lijmen, verven en vet van handen, gereedschap en ondergronden. Instructies Trek het eerste afveegdoekje uit het midden van de rol via de sleuf in het deksel. Trek steeds een doekje als dat nodig is. Veeg resten zo nodig af met een vochtige doek. Maak bemorste ondergronden direct schoon voor het beste resultaat. Om verfvlekken te verwijderen van niet-poreuze ondergronden tot 24 uur na het aanbrengen, laat u gewoon een paar minuten een opgevouwen doekje op het verfoppervlak liggen voordat u ze zachtjes wegwrijft.

TOEPASSINGSGEBIEDEN

 

Den Braven Cleaning Wipes reinigen handen, gereedschap en ondergronden.
Verwijderd overtollige resten van niet uitgeharde afdichtingskitten, verf en lijmen Niet uitgeharde afdichtingskitten, epoxyvlekken, spraylijm en rubbercement.
Polyurethaanschuim: Niet uitgehard 
Vet: Olie, smeermiddelen, inkt, vuil, grasvlekken, op petroleum gebaseerde producten 
Verf: Verven op basis van acryl, olie en water. Effectief tot 24 uur nadat de verf is opgedroogd 
Algemeen reinigen: Vernieuwt en reinigt oude verf en afdichtingen · Ideaal voor het verwijderen van vlekken van de meeste werkondergronden.

 

DOWNLOADS

KLEUREN

Wit

AANVULLENDE INFORMATIE

Houdbaarheid
Bewaren bij een temperatuur tussen +5 °C en +25 °C in de schaduw. Houdbaarheid van Zwaluw Universal Cleaning Wipes is 36 maanden indien bewaard zoals aanbevolen, in ongeopende, originele verpakking.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »