Klantenservice

 Informatie rondom klachten, garantie & retouren

 Klachten

 

We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected] Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie.

Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

 

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Uitzonderingen retourneren

 a. Geopende verpakkingen (lees kokers/bussen)

 b. Kitsoorten/kleuren die speciaal voor u besteld zijn

 

Garantie

 KitXpert.nl garandeert dat de door haar verkochte materialen, binnen de houdbaarheidstijd, in overeenstemming is met de       specificaties zoals door de fabrikant vermeld.

 

Identiteit ondernemer

KitXpert.nl
Industrieweg 20 A
6871 KA Renkum
[email protected]
0317-310460
kvk 65671619
btw 168791407B01

 

 

 

   

 

 

Neem contact op
Verstuur