Menu
EUR

Brandvertragend purschuim van hoogwaardige kwaliteit bij KitXpert.nl

Purschuim bestaat uit twee componenten, namelijk PMDI en polyol. Deze twee componenten samen wordt purschuim genoemd. Purschuim is ideaal te gebruiken voor het afdichten, vullen van aansluitingen, voegen, naden en kieren, monteren, dempen en natuurlijk is

6 Producten
Toon:
Bostik FP 404 Fire Retardant PU Gunfoam
Bostik
FP 404 Fire Retardant PU Gunfoam
Bostik FP 4040 is een brandwerende pur van hoge standaard die geschikt is voor a...
12,04 9,95
 
Bostik FP 404 Fire Retardant PU Foam Hand 750ml
Bostik
FP 404 Fire Retardant PU Foam Hand 750ml
Bostik FP 404 is een brandwerende pur van hoge standaard die geschikt is voor ap...
20,51 16,95
 
Illbruck Nullifire FF197 750ml
Illbruck
Nullifire FF197 750ml
Het brandwerend afdichten van aansluitingen, voegen en naden van o.a.: Scheiding...
19,66 16,25
 
Soudal Soudafoam FR HY Gun 750ml
Soudal
Soudafoam FR HY Gun 750ml
De Soudafoam FR HY Gun van Soudal is een brandwerende purschuim die ontwikkeld i...
16,46 13,60
 
TEC7 Pur Pro 750ml
TEC7
Pur Pro 750ml
TEC7 Pur Pro 750ml is een purschuim van hoge kwaliteit op basis van polyurethaan...
11,01 9,10
 
Soudal Soudafoam FR Brandwerend Handschuim 750ml
Soudal
Soudafoam FR Brandwerend Handschuim 750ml
Brandwerend polyurethaanschuim
16,88 13,95
 
Toon 1 - 6 van 6
Brandvertragend purschuim van hoogwaardige kwaliteit bij KitXpert.nl

Brandwerend purschuim voor professionals, nu bij KitXpert.nl

Purschuim bestaat uit twee componenten, namelijk PMDI en polyol. Deze twee componenten samen wordt purschuim genoemd. Purschuim is ideaal te gebruiken voor het afdichten, vullen van aansluitingen, voegen, naden en kieren, monteren, dempen en natuurlijk isoleren. Brandwerend purschuim heeft nog een extra voordeel - het brandwerende effect. KitXpert heeft een ruim assortiment aan brandwerend purschuim waar je uit kunt kiezen. Wij zijn officieel PU dealer van onder andere Illbruck, Den Braven, Soudal en Connect. 

Waar gebruik je brandwerend purschuim voor?

Purschuim is zeer geschikt voor het afdichten, vullen van aansluitingen, voegen, naden en kieren, monteren, dempen en goed isoleren. Brandwerend purschuim van KitXpert is brandwerend getest volgens de Europese norm EN 1366-4. Sommige brandwerende purschuimen zijn zelfs 360 minuten brandwerend. 

Verschillende soorten brandwerend purschuim

KitXpert heeft meerdere hoogwaardige brandwerend purschuimen in het assortiment. Bekijk hieronder verschillende hoogwaardige brandwerend purschuimen die vaak worden gebruikt.

Soudal Soudafoam FR Brandwerend Handschuim 750ml

Soudafoam FR 1K is een ééncomponent, zelfexpanderend, gebruiksklaar polyurethaanschuim. Het schuim is tot 240 minuten brandwerend volgens de Europese norm EN 1366-4. Het heeft een uitstekende hechting op alle materialen (geen teflon, PE en PP), hoge isolatiewaarde, thermisch en akoestisch en uitstekende montage-eigenschappen. De Soudafoam FR 1K is geschikt voor montage van branddeuren, brandvensters, vuur- en rookwerende dichtstof tussen muren, vloeren, plafonds, afdichten van alle openingen in dakconstructies en het aanbrengen van een geluidsdempende laag.

Soudal Soudafoam FR HY Gun 750ml

De Soudafoam FR HY Gun van Soudal is een brandwerende purschuim die ontwikkeld is voor de plaatsing van brandwerende ramen en deuren. De Soudafoam FR Gun kent een brandweerstand tot wel 360 minuten. Deze polyurethaanschuim is zelfsexpanderend, gebruiksklaar en kan door een schroefdraad simpel op een purpistool worden gedraaid. De Soudal Soudafoam FR Gun kent een groot vullend vermogen waardoor deze brandwerende purschuim een hoge isolatiewaarde heeft, zowel thermisch als akoestisch. Daarnaast heeft de Soudafoam FR HY Gun van Soudal uitstekende montage eigenschappen met een goede hechting op bijna alle ondergronden. Deze brandwerende purschuim is gas- en vlamdicht tot 240 minuten in de voeg.

Bostik FP 404 Fire Retardant PU Foam Hand 750ml

Bostik FP 404 is een brandwerende pur van hoge standaard die geschikt is voor applicatie door middel van een bijgevoegd slangetje. Bostik FP 404 Fire Retardant PU foam is een vul- en montageschuim met een fijn-cellige structuur, daarnaast kent de Bostik FP 404 zeer goede hechteigenschappen en is de pur na uitharding snijdbaar. De Bostik FP 404 biedt een brandweerstand tot 120 minuten, in combinatie met andere Bostik FP producten kan dit oplopen tot een brandweerstand van 4 uur. De bussen FP 4040 Fire Retardant PU Foam van Bostik zijn uitgerust met een aansluiting om het schuim op eenvoudige wijze met een professioneel purpistool te verwerken.

KitXpert: de beste brandwerend purschuim

Wilt u professioneel advies over welke purschuim u het beste kunt gebruiken? Neem gerust contact met ons op! Onze klantenservice zit voor al uw vragen klaar. Wij kijken graag met u naar een gepaste oplossing. Ook voor overige vragen en/of verzoeken kunt u bij onze klantenservice terecht.

Brandwerend purschuim voor de scherpste prijs

Wij zijn officieel dealer van onze merken! Dit betekent dat het assortiment brandwerend purschuim voor aantrekkelijke aanbiedingen met staffelkortingen aangeboden kan worden. U heeft bij ons dus altijd een eerlijke en aantrekkelijke prijs voor goede producten bij KitXpert!

KitXpert heeft een hoogwaardige voorraad brandwerend purschuim waarvoor geldt: voor 23:59 besteld, morgen in huis! Daarnaast hanteren wij een gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €50 (excl.btw). Ook kunt u gratis uw bestelling afhalen op onze locatie. Afhalen of langskomen bij onze shop is mogelijk op maandag tot en met vrijdag, van 07:00 tot 17:00.

Merken
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta
Mijn account
Wachtwoord vergeten?
Recent toegevoegd
Totaal excl. btw
0,00
Bestel nog voor 50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!