Siliconenkit/Sanitairkit

 

Een goede sanitairkit bespaart ergernis!

Sanitairkit ook wel siliconenkit genoemd wordt ontzettend vaak gebruikt in de bouw en renovatie. Een aantal belangrijke eigenschappen waaraan een goede sanitairkit /siliconenkit moet voldoen zijn onder andere een hoge kwaliteit, een lange levensduur en een makkelijke en snelle verwerking! Wij hebben meerdere geweldige sanitairkitten in ons assortiment. Deze sanitairkitten zijn van verschillende fabrikanten zoals Den Braven Sealants, Soudal en Otto Chemie.

De Zwaluw Siliconenkit NO, de Silirub 2 en de Ottoseal S110 zijn kitten die uitermate geschikt zijn voor toepassingen binnen en buitenshuis.  Deze kitten kunnen op de meest voorkomende (poreuze) ondergronden gebruikt worden zoals beton, baksteen, stucwerk, gelakte ondergronden, hout etc.

 

Hoogwaardige sanitairkitten

De Zwaluw Siliconenkit NO, Ottoseal S110 en Hercuseal Building en Sanitary210 zijn kitten die speciaal ontwikkeld zijn voor het duurzaam elastisch afdichten van aansluit- en dilatatievoegen in beton, metselwerk, vliesgevelconstructies, beglazingssystemen, keukens, badkamers en douches en voor industriële toepassingen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »