Glaskitten

 

Een goede glaskit is ongelooflijk belangrijk!

Glaskit wordt ontzettend vaak gebruikt in de bouwbranche en uiteraard de beglazingsbranche. Een aantal belangrijke eigenschappen waaraan een goede beglazingskit moet voldoen zijn onder andere een hoge kwaliteit, een lange levensduur en een makkelijke en snelle verwerking! Wij hebben meerdere geweldige glaskitten in ons assortiment. Deze glaskitten zijn van topkwaliteit en de beste in de branche. 

KitXpert heeft hiervoor een aantal hoogwaardige beglazingskitten in het assortiment die gemakkelijk te verwerken zijn en ook nog eens goed overschilderbaar.

 

Hoogwaardige glaskitten

De  Zwaluw Hybriseal 2ps, de Soudal Glaskit TS en de Hercuseal All Paint Glazing 410 zijn speciaal ontwikkeld als universele beglazingskit en geschikt voor gelaagd, enkel-, isolatie-, inbraakwerend en zelfreinigend glas. Afdichten van dilatatie- en aansluitvoegen. Afdichten van voegen rondom raam- en deurkozijnen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »