Acrylaatkitten

 

Een goede acrylaatkit is het halve werk!

Acrylaatkit wordt ontzettend vaak gebruikt in de bouw en renovatie. Een aantal belangrijke eigenschappen waaraan een goede acrylaatkit moet voldoen zijn onder andere een hoge kwaliteit, een lange levensduur en een makkelijke en snelle verwerking! Wij hebben meerdere geweldige acrylaatkitten in ons assortiment. Deze acrylaatkitten zijn van verschillende fabrikanten zoals Den Braven Sealants, Soudal en Hercuseal.

De Zwaluw Anti Crack acrylaatkit, de Acryrub CF2 en de Hercuseal Crackle free 120 zijn kitten die uitermate geschikt zijn voor toepassingen binnenshuis. Daarnaast craquileert het product niet en doordat hij al na 15 minuten al kleefvrij is kunt u snel verder werken. Deze kitten kunnen op de meest voorkomende (poreuze) ondergronden gebruikt worden zoals beton, baksteen, stucwerk, gelakte ondergronden, hout etc.

 

Hoogwaardige acrylaatkitten

De Zwaluw Acrylaatkit Exterieur en de Hercuseal Superior Outdoor 130 zijn kitten die zowel binnen als buiten te gebruiken zijn op alle (poreuze) ondergronden zoals beton, steen, hout etc. Deze acrylaten bevatten veel vaste stoffen waardoor deze perfect te gebruiken zijn voor brede groeven. Het is van belang dat u de acrylaatkitten bij buitengebruik altijd overschilderd, maar dat is al mogelijk na 2 uur.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »